Nivelarea suprafetelor de pardosea

Выравнивания напольного покрытия

Nivelarea suprafeţei de podea cu ajutorul sistemului autonivelant poate fi numită cea mai simplă şi mai rapidă metoda de nivelare a suprafeţei. Esenţa acestei metode constă în turnarea amestecului autonivelant pe şapa de ciment, Sistemul dat se extinde uniform pe podea, datorită caracteristicilor sale specifice și în rezultat se obţine suprafața uniformă şi perfect netedă.

Aplicarea şi uscarea stratului autonivelant este mai rapid decît procesul obişnuit de nivelare, deoarece stratul autonivelant este de cîteva ori mai mic, ceea ce permite executarea mai rentabilă, atît timp cît şi cost.

Sistemul autonivelant trebuie să aibă o grosime minimă de 3 milimetri. Înălțimea maximă a unui strat de pardoseli turnate nu trebuie să depășească 22 de milimetri. Prin urmare, dacă nivelul de neregularități este foarte mare, atunci în acest caz această metodă nu este potrivită.

Avantajul sistemului autonivelant este metoda facilă de aplicare şi timpul record de utilizare. Acesta este un mod excelent de nivelare a suprafeţei neuniforme de pardosea, precum și de turnare a podelei calde. Dezavantajul acestui sistem de podea autonivelantă este unul - nu poate fi folosit pentru suprafeţe mari de podele neuniforme.

Suntem bucurosi sa raspundem
la intrebarile dvs.

Solicitaţi consultaţia specialistului nostru,
şi noi vă oferim consultaţia gratuită

Suntem bucurosi sa raspundem
la intrebarile dvs.

Solicitaţi consultaţia specialistului nostru,
şi noi vă oferim consultaţia gratuită


Адрес: Moldova,
Mun. Chisinau,
str. Petricani 88/2A
  Rugăm insistent - cu înscriere prealabilă la urmatoarele numere de telefon.