Beton decorativ

Beton decorativ

Betonul decorativ reprezintă o structura monolit, condensate cu sigilii speciale, care este supusă unei prelucrari chimice şi se aplică prin metoda specială.

Covor din piatră naturală

Covor din piatră naturală

O soluţie ideală pentru suprafeţele exterioare cît si cele interioare. Covorul din piatră naturală este un produs din piatra naturala, care se obţine din combinatia granulelor de marmura sau granit cu răşina epoxidică.

Hidroizolare

Hidroizolare

Membranele polimerice sunt cele mai optime soluţii în domeniul izolaţiilor, folosite pe larg pentru reparaţii precum şi în procesul de construcţii.

Sistemul de hidroizolare polimerică - este izolarea pe baza de răşini polimerice, ce protejeaza suprafeţele chiar şi în cele mai rele condiţii şi se aplică uniform fără îmbinări şi rosturi, pe suprafeţele plate a acoperişurilor, precum şi a teraselor.

Pardoseli decorative 3D

Pardoseli decorative 3D

Dacă dvs urmăriţi tendinţele moderne si vă place să surprindeţi publicul, atunci pardoselile turnate decorative - sunt opţiunea ideală.

În prezent există multe posibilităti de a reda un aspect elegant si modern locuinţei dvs. Şi daca este vorba de pardoseli, atunci pardoselile decorative sunt considerate a fi cea mai bună soluţie, deoarece se caracterizează prin proprietăţi care le disting de multe alte materiale. În primul rind, oferă o oportunitate de a decora încăperea cu un design original, care este protejat de uzare printr-un strat de

...

Адрес: Moldova,
Mun. Chisinau,
str. Petricani 88/2A
  Rugăm insistent - cu înscriere prealabilă la urmatoarele numere de telefon.