Covor din piatră naturală

Covor din piatră naturală

O soluţie ideală pentru suprafeţele exterioare cît si cele interioare. Covorul din piatră naturală este un produs din piatra naturala, care se obţine din combinatia granulelor de marmura sau granit cu răşina epoxidică.

Microciment

Microciment

Microcimentul este o substanţă realizată conform celor mai moderne tehnologii, avînd ca bază ciment calcinat combinat cu pulbere de marmura de diferite granule, aditivi, răşini si pigmenţi, care in combinaţie îi atribuie proprietaţi fizice, chimice şi estetice deosebite.

Pardoseli autonivelante cu umplutura

Pardoseli autonivelante cu umplutura

În prezent pardoselile autonivelante cu umplutură sunt foarte actuale si moderne, ele pot fi soluţia perfectă pentru oricare tip de incăpere.

Pardoseli epoxidice

Pardoseli epoxidice

Pardoselile epoxidice sunt un ansamblu de polimeri, care se caracterizează prin duritate si rigiditate înalta precum şi rezistenţă înaltă la şocuri mecanice si chimice.

Pardoseli polimerice speciale

Pardoseli polimerice speciale

Pardoselile polimerice speciale - reprezintă o alternativă serioasă pentru suprafeţele obişnuite de pardosea (linoleum, teracota, parchet/laminat).

Pardoseli poliuretanice

Pardoselile poliuretanice

Pardoselile turnate din poliuretan sunt cele mai elastice din toate tipurile de acoperiri polimerice. Pardoselile polimerice au o suprafata foarte rezistenta, ele sunt mai putin sensibile la craparea substratului de beton.

Pardoseli turnate pe bază de cuarţ

Pardoseli turnate pe bază de cuarţ

Pardoselile turnate pe bază de cuarţ sau din cuarţ, sunt pardoseli completate cu cuarţ pentru a-i conferi suprafeţei de pardosea, un grad înalt de rezistenţă, întru protecţia pardoselilor industriale de beton, care sunt supuse sarcinilor grele. De obicei acestea sunt aplicate la intrările/ieşirile din parcări, treceri şi căi de acces spre depozite si incărcături. Pe linga rezistenţa la abraziune şi la şocuri mecanice, podelele pe bază de cuarţ, sunt testate la rezistenţă, prin acţiunea apei sau a fluidelor tehnice, cum ar fi uleiul, motorina şi alte

...

Адрес: Moldova,
Mun. Chisinau,
str. Petricani 88/2A
  Rugăm insistent - cu înscriere prealabilă la urmatoarele numere de telefon.