Covor din piatră naturală

Covor din piatră naturală

O soluţie ideală pentru suprafeţele exterioare cît si cele interioare. Covorul din piatră naturală este un produs din piatra naturala, care se obţine din combinatia granulelor de marmura sau granit cu răşina epoxidică.

Gazon sportiv

Gazon sportiv

Datorita caracteristicilor tehnice ale gazonului artificial si a faptului că acesta poate fi exploatat pe tot parcursul anului cu cheltuieli minime de exploatare, gazonul sportiv are tendinţa să înlocuiască cu succes iarba naturală. Pentru confortul optimal al jucatorilor, se foloseste gazonul artificial care este compus din iarbă sintetica cu înălțimea firului de 40-60mm, confecţionat din polietelen, care nu zgîrîe si nu frige pielea in contact direct cu ea.

Microciment

Microciment

Microcimentul este o substanţă realizată conform celor mai moderne tehnologii, avînd ca bază ciment calcinat combinat cu pulbere de marmura de diferite granule, aditivi, răşini si pigmenţi, care in combinaţie îi atribuie proprietaţi fizice, chimice şi estetice deosebite.

Pardoseli autonivelante cu umplutura

Pardoseli autonivelante cu umplutura

În prezent pardoselile autonivelante cu umplutură sunt foarte actuale si moderne, ele pot fi soluţia perfectă pentru oricare tip de incăpere.

Pardoseli din acril – suprafata hard

Pardoseli din acril – suprafata hard

Pardoselile din acril reprezintă cea mai bună solutie pentru suprafeţele terenurilor sportive, ca exemplu terenurile de tenis, baschet, handball, volei si terenuri de joaca pentru copii.

Pardoseli polimerice speciale

Pardoseli polimerice speciale

Pardoselile polimerice speciale - reprezintă o alternativă serioasă pentru suprafeţele obişnuite de pardosea (linoleum, teracota, parchet/laminat).

Pardoseli poliuretanice

Pardoselile poliuretanice

Pardoselile turnate din poliuretan sunt cele mai elastice din toate tipurile de acoperiri polimerice. Pardoselile polimerice au o suprafata foarte rezistenta, ele sunt mai putin sensibile la craparea substratului de beton.

Pardoseli turnate cu efect granit

Pardoseli turnate cu efect granit

Noi propunem - pardoseli epoxidice cu efect granit. Podeaua epoxidica combinată cu fibre creaza o textura de granit. O astfel de textura fără îmbinări şi rosturi împiedică acumularea murdariei.

Pardoseli turnate poliuretanice

Pardoseli turnate poliuretanice

Pardoselile poliuretanice au o suprafata eleastica pe suportul de bază care se caracterizeaza prin rezistenţa sporită la şocuri mecanice. El este conceput special pentru terenuri sportive si terenuri de joaca interioare. Acest tip de pardosea dispune de proprietăţi excelente de amortizare şi rezistenţă la abraziune.

Pardoseli turnate unicolor

Pardoseli turnate unicolor

Sistemele epoxidice monocolor sunt astazi pardosele moderne, si fără îndoială atrag atenţia tuturor. Pardoselile turnate sunt soluţia optima pentru orice tip de încăpere.


Адрес: Moldova,
Mun. Chisinau,
str. Petricani 88/2A
  Rugăm insistent - cu înscriere prealabilă la urmatoarele numere de telefon.