Beton decorativ

Beton decorativ

Betonul decorativ reprezintă o structura monolit, condensate cu sigilii speciale, care este supusă unei prelucrari chimice şi se aplică prin metoda specială.

Covor din piatră naturală

Covor din piatră naturală

O soluţie ideală pentru suprafeţele exterioare cît si cele interioare. Covorul din piatră naturală este un produs din piatra naturala, care se obţine din combinatia granulelor de marmura sau granit cu răşina epoxidică.

Microciment

Microciment

Microcimentul este o substanţă realizată conform celor mai moderne tehnologii, avînd ca bază ciment calcinat combinat cu pulbere de marmura de diferite granule, aditivi, răşini si pigmenţi, care in combinaţie îi atribuie proprietaţi fizice, chimice şi estetice deosebite.

Pardoseli decorative 3D

Pardoseli decorative 3D

Dacă dvs urmăriţi tendinţele moderne si vă place să surprindeţi publicul, atunci pardoselile turnate decorative - sunt opţiunea ideală.

În prezent există multe posibilităti de a reda un aspect elegant si modern locuinţei dvs. Şi daca este vorba de pardoseli, atunci pardoselile decorative sunt considerate a fi cea mai bună soluţie, deoarece se caracterizează prin proprietăţi care le disting de multe alte materiale. În primul rind, oferă o oportunitate de a decora încăperea cu un design original, care este protejat de uzare printr-un strat de

...

Pardoseli turnate cu efect granit

Pardoseli turnate cu efect granit

Noi propunem - pardoseli epoxidice cu efect granit. Podeaua epoxidica combinată cu fibre creaza o textura de granit. O astfel de textura fără îmbinări şi rosturi împiedică acumularea murdariei.

Pardoseli turnate unicolor

Pardoseli turnate unicolor

Sistemele epoxidice monocolor sunt astazi pardosele moderne, si fără îndoială atrag atenţia tuturor. Pardoselile turnate sunt soluţia optima pentru orice tip de încăpere.


Адрес: Moldova,
Mun. Chisinau,
str. Petricani 88/2A
  Rugăm insistent - cu înscriere prealabilă la urmatoarele numere de telefon.